TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä verkkokaupasta
bemycozy.com verkkokaupan tuotteita myy Cozy Publishing Oy (2581761-5). Cozy Publishing Oy noudattaa kuluttajansuojalain 6. luvun etäkauppalakia. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Cozy Publishing Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti osoitteesta www.bemycozy.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä yhteenveto tilatuista tuotteista. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tehdessäsi tilauksen, tilaustietosi lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

3. Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksen hinnan, toimituskulut sekä yhteenvedon tilatuista tuotteista. Jos et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa info@dreamcozy.com

Voit myös rekisteröityä Cozy Publishing Oy:n asiakkaaksi, jolloin pääset helposti tarkastelemaan tilauksiasi ja järjestelmä muistaa aikaisemmin antamasi tiedot.

4. Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Paypal
Paypal on internetissä toimiva maksujenvälitysjärjestelmä, joka mahdollistaa verkkokauppatilausten maksamisen turvallisesti niin ulko- kuin kotimaassakin. Rahat siirtyvät vastaanottajalle joko Paypal-tiliin liitetyltä kortilta tai Paypal-tilillä olevasta saldosta.

Lue lisää Paypalilla maksamisesta osoitteesta https://www.paypal.com/fi/

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

5. Toimitusaika
Tilaustemme toimitusaika on 2-6 arkipäivää ellei tuotteessa toisin mainita. Pidätämme oikeuden jälkitoimituksiin.
Jos tilauksesi sisältää yhden tai useamman ennakkotilattavan tuotteen, toimitamme koko tilauksesi, kun ennakkotilattava tuote saapuu varastollemme.

6. Toimitustapa ja toimituskulut

Postitoimitus:

Tuotteet toimitetaan tilauksen koosta ja tuotteesta riippuen joko kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina. Kirjelähetykset toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen, maksikirjeet ja paketit lähimpään postin noutopisteeseen. Kun paketti tai maksikirje on noudettavissa postista, saat ilmoituksen tilauksen saapumisesta.

Posti säilyttää tuotteita veloituksetta viikon (7 päivää) niiden saapumisesta, minkä jälkeen paketti palautetaan lähettäjälle. Noutamattomista paketeista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

7. Vaihto- ja palautusehdot
Myyntikelpoisella ja käyttämättömällä tuotteella on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, jolloin asiakas vastaa palautuskuluista

Jos haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@dreamcozy.com Palautustilanteessa maksunpalautus tehdään aina alkuperäisessä tilauksessa käytetylle maksutavalle.

8. Noutamattomat paketit
Jos et nouda pakettiasi seitsemän päivän kuluessa, se lähetetään takaisin Cozy Publishing Oy. Noutamattomista paketeista perimme 20 euron suuruisen maksun. Maksu koostuu toimitus-, uudelleenvarastointi ja muiden kulujen kustannuksista.

9. Ongelmatilanteet ja asiakaspalalute
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakaspalautteen, tiedustelut ja yhteydenotot voit lähettää osoitteeseen info@dreamcozy.com

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Cozy Publishing Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

_______________________

Cozy Publishing Oy

Y-tunnus 2581761-5
Korkeavuorenkatu 2 b G
00140 Helsinki

+358 40 5152167
info@dreamcozy.com

Updating…
  • No products in the cart.