Björck & Aasia (suomenk.)

31,00 

Tomi Björck – Björck & Aasia

Reseptit ja matkakuvat: Tomi Björck
Ruokakuvat ja Layout Design: Viola Minerva Virtamo

Kieli: Suomi (English version available here)

 

Aasian suurkaupungit, Hongkong, Singapore, Bangkok sekä Tokio, ovat jo pitkään haastaneet länsimaisia ruokapääkaupunkeja kirien ohi tarjonnan kekseliäisyydessä ja monipuolisuudessa. Björck & Aasia tarjoilee kotikeittiöön laadittuja reseptejä – makuja maailmalta, uudella kulmalla.
Huippukokki Tomi Björck on kokenut maukkaimmat seikkailunsa maanosan ruokakulttuureissa: ”Loputon inspiraationi ja teoksen alkulähde on värikäs aasialainen ruoka. Erilaisten annosvaihtoehtojen laajuus saa pään pyörälle! Pelkästään tänä vuonna olen reissannut Aasian eri maissa lähes neljä kuukautta. Kirjan ohjeet perustuvat tienpäällä saamiini ruoka-elämyksiin, joita olen muokannut omalla modernilla kokkausotteellani.”

Aasialainen keittiö on uniikki ja runsas niin raaka-aineineen kuin valmistustapoineen: harmonia sekä aromaattisuus ovat monen maan keittiön keskipiste. Nuorekkaat ja mitä kekseliäimmät yhdistelmät ovat jo tuttu näky katuruokakioskeilla, myös vahvasti perinteisiin nojaavissa ruokakulttuureissa. Hyppää aaltoihin ja anna meren kuljettaa: Filippiinit, Thaimaa, Laos, Etelä-Korea, Hongkong, Bali, Vietnam, Japani, Taiwan – näiden kansien välissä pääset sukeltamaan parhaiden makujen, tuoksujen sekä elämysten äärelle!

Aasialaisesta makumaailmasta inspiroituneet helsinkiläiset menestystarinat Farangin ja Gaijinin luonut Tomi Björck on perustanut yhteensä kahdeksan ravintolaa Suomeen ja Ruotsiin. Kotiuduttuaan Australiaan kansainvälisesti tunnettu keittiömestari ja ravintoloitsija on ehtinyt ihastuttaa asiakkaitaan myös Sydneyn Bondi Beachille avautuneessa Blancassa.

  
Updating…
  • No products in the cart.